Carne de vită în aspic, la conservă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.95
Acid glutamic g 3.167
Alanină g 1.576
Arginină g 1.587
Histidină g 0.601
Cistină g 0.238
Valină g 0.993
Prolină g 1.503
Serină g 0.916
Fenilalanină g 0.81
Glicină g 2.17
Triptofan g 0.165
Treonină g 0.894
Izoleucină g 0.861
Leucină g 1.584
Lizină g 1.759
Metionină g 0.506
Tirozină g 0.616
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.68
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.32
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.6
Colesterol mg 47
Macronutrienți
Apă g 69.1
Aport caloric / Energic total kcal 153
Lipide / Grăsimi (total) g 6.1
Proteine g 22.9
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.06
Fier mg 2.04
Fosfor mg 73
Magneziu mg 11
Mangan mg 0.031
Potasiu mg 101
Seleniu µg 17.2
Sodiu mg 953
Zinc mg 4.09
Vitamine
Vitamina B12 µg 1.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.11
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.76
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.19
Vitamina B6 mg 0.12
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”