Carne de vită maturată, afumată, carne de vită tocat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.793
Acid glutamic g 2.91
Alanină g 1.334
Arginină g 1.363
Histidină g 0.585
Cistină g 0.239
Valină g 0.927
Prolină g 1.098
Serină g 0.824
Fenilalanină g 0.756
Glicină g 1.499
Triptofan g 0.165
Treonină g 0.846
Izoleucină g 0.827
Leucină g 1.508
Lizină g 1.647
Metionină g 0.488
Tirozină g 0.61
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.83
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.23
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.81
Colesterol mg 46
Macronutrienți
Apă g 68.93
Aport caloric / Energic total kcal 133
Carbohidraţi (total) g 1.86
Lipide / Grăsimi (total) g 4.42
Proteine g 20.19
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.026
Fier mg 2.85
Fosfor mg 181
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.029
Potasiu mg 377
Seleniu µg 19.7
Sodiu mg 1258
Zinc mg 3.93
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.083
Vitamina B12 µg 1.73
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.175
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.577
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.59
Vitamina B6 mg 0.35
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”