Carne de vită maturată, carne presată în aspic

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.617
Acid glutamic g 2.627
Alanină g 1.307
Arginină g 1.316
Histidină g 0.499
Cistină g 0.198
Valină g 0.824
Prolină g 1.246
Serină g 0.76
Fenilalanină g 0.672
Glicină g 1.8
Triptofan g 0.137
Treonină g 0.742
Izoleucină g 0.714
Leucină g 1.313
Lizină g 1.459
Metionină g 0.42
Tirozină g 0.511
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.45
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.17
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.41
Colesterol mg 34
Macronutrienți
Apă g 74.6
Aport caloric / Energic total kcal 111
Lipide / Grăsimi (total) g 3.3
Proteine g 19
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.12
Fier mg 3.45
Fosfor mg 139
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.052
Potasiu mg 402
Seleniu µg 16.4
Sodiu mg 1322
Zinc mg 3.55
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.145
Vitamina B12 µg 5.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.291
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.838
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.687
Vitamina B6 mg 0.25
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”