Carne de vită maturată, mezeluri fierte, afumate

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cârnat 43
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.381
Acid glutamic g 2.298
Alanină g 1.016
Arginină g 0.871
Histidină g 0.449
Cistină g 0.181
Valină g 0.621
Prolină g 1.016
Serină g 0.569
Fenilalanină g 0.508
Glicină g 1.178
Triptofan g 0.129
Treonină g 0.533
Izoleucină g 0.609
Leucină g 1.036
Lizină g 1.081
Metionină g 0.327
Tirozină g 0.46
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.97
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.05
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.44
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Apă g 53.56
Aport caloric / Energic total kcal 312
Carbohidraţi (total) g 2.42
Lipide / Grăsimi (total) g 26.91
Proteine g 14.11
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.072
Fier mg 1.76
Fosfor mg 105
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 176
Seleniu µg 14.6
Sodiu mg 1131
Zinc mg 2.8
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.05
Vitamina B12 µg 1.86
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.14
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.19
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.188
Vitamina B6 mg 0.11
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”