Carne de vită maturată, muşchi tăiat subţire, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.224
Acid glutamic g 2.036
Alanină g 0.9
Arginină g 0.772
Histidină g 0.398
Cistină g 0.16
Valină g 0.55
Prolină g 0.9
Serină g 0.504
Fenilalanină g 0.45
Glicină g 1.044
Triptofan g 0.114
Treonină g 0.472
Izoleucină g 0.54
Leucină g 0.918
Lizină g 0.958
Metionină g 0.29
Tirozină g 0.408
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 18.68
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.19
Acizi graşi saturaţi (total) g 15.95
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 45.2
Aport caloric / Energic total kcal 406
Carbohidraţi (total) g 0.7
Lipide / Grăsimi (total) g 38.8
Proteine g 12.5
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.058
Fier mg 1.23
Fosfor mg 100
Magneziu mg 11
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 153
Seleniu µg 25.9
Sodiu mg 955
Zinc mg 2.39
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.06
Vitamina B12 µg 1.64
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.12
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.97
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.217
Vitamina B6 mg 0.17
Vitamina C mg 24
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”