Carne de vită, muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 135
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.097
Acid glutamic g 5.229
Alanină g 1.914
Arginină g 2.151
Histidină g 1.19
Cistină g 0.322
Valină g 1.581
Prolină g 1.346
Serină g 1.301
Fenilalanină g 1.278
Glicină g 1.382
Hidroxiprolină g 0.148
Triptofan g 0.36
Treonină g 1.507
Izoleucină g 1.495
Leucină g 2.759
Lizină g 3.083
Metionină g 0.852
Tirozină g 1.197
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.628
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.293
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.987
Acizi graşi trans (total) g 0.34
Colesterol mg 86
Macronutrienți
Apă g 60.67
Aport caloric / Energic total kcal 195
Carbohidraţi (total) g 0.3
Lipide / Grăsimi (total) g 8.54
Proteine g 29.33
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.096
Fier mg 2.06
Fosfor mg 235
Magneziu mg 26
Potasiu mg 377
Seleniu µg 33.9
Sodiu mg 63
Zinc mg 5.69
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.078
Vitamina B12 µg 3.92
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.15
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.654
Vitamina B6 mg 0.61
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”