Carne de vită, piept, muşchiuleţ, muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 186
1 friptură, de dimensiune medie 955
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.659
Acid glutamic g 4.463
Alanină g 1.63
Arginină g 1.85
Histidină g 1.04
Cistină g 0.277
Valină g 1.341
Prolină g 1.168
Serină g 1.121
Fenilalanină g 1.087
Glicină g 1.179
Hidroxiprolină g 0.116
Triptofan g 0.301
Treonină g 1.283
Izoleucină g 1.272
Leucină g 2.37
Lizină g 2.659
Metionină g 0.728
Tirozină g 1.029
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.384
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.096
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.125
Acizi graşi trans (total) g 0.157
Colesterol mg 69
Macronutrienți
Apă g 73.27
Aport caloric / Energic total kcal 122
Lipide / Grăsimi (total) g 3.35
Proteine g 23.05
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.099
Fier mg 2.39
Fosfor mg 220
Magneziu mg 25
Potasiu mg 388
Seleniu µg 23
Sodiu mg 58
Zinc mg 5.78
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.084
Vitamina B12 µg 2.38
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.214
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.046
Vitamina B6 mg 0.653
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”