Carne de vită, piept sau vrăbioară,, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, la grătar

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 115
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.551
Acid glutamic g 5.959
Alanină g 2.177
Arginină g 2.47
Histidină g 1.389
Cistină g 0.371
Valină g 1.791
Prolină g 1.559
Serină g 1.498
Fenilalanină g 1.451
Glicină g 1.575
Hidroxiprolină g 0.155
Triptofan g 0.401
Treonină g 1.714
Izoleucină g 1.698
Leucină g 3.165
Lizină g 3.551
Metionină g 0.973
Tirozină g 1.374
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.167
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.161
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.541
Acizi graşi trans (total) g 0.272
Colesterol mg 74
Macronutrienți
Apă g 63.44
Aport caloric / Energic total kcal 165
Lipide / Grăsimi (total) g 4.68
Proteine g 30.78
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.152
Fier mg 3.19
Fosfor mg 262
Magneziu mg 28
Potasiu mg 390
Seleniu µg 31.3
Sodiu mg 56
Zinc mg 8.62
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.068
Vitamina B12 µg 3.42
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.221
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.305
Vitamina B6 mg 0.551
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”