Carne de vită, piept sau vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, la grătar

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 124
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.06
Acid glutamic g 5.188
Alanină g 1.898
Arginină g 2.124
Histidină g 1.164
Cistină g 0.317
Valină g 1.574
Prolină g 1.327
Serină g 1.286
Fenilalanină g 1.267
Glicină g 1.368
Hidroxiprolină g 0.154
Triptofan g 0.36
Treonină g 1.495
Izoleucină g 1.488
Leucină g 2.726
Lizină g 3.036
Metionină g 0.845
Tirozină g 1.185
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.718
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.17
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.978
Acizi graşi trans (total) g 0.288
Colesterol mg 81
Macronutrienți
Apă g 62.57
Aport caloric / Energic total kcal 174
Lipide / Grăsimi (total) g 5.83
Proteine g 30.45
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.106
Fier mg 2.89
Fosfor mg 255
Magneziu mg 28
Potasiu mg 395
Seleniu µg 34.5
Sodiu mg 59
Zinc mg 7.41
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 5
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.071
Vitamina B12 µg 3.8
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.203
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.149
Vitamina B6 mg 0.61
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”