Carne de vită, piept, vrăbioară, fara os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.01
Acid glutamic g 3.357
Alanină g 1.265
Arginină g 1.406
Histidină g 0.786
Cistină g 0.211
Valină g 1.019
Prolină g 0.927
Serină g 0.852
Fenilalanină g 0.82
Glicină g 0.995
Hidroxiprolină g 0.137
Triptofan g 0.225
Treonină g 0.965
Izoleucină g 0.954
Leucină g 1.781
Lizină g 1.988
Metionină g 0.555
Tirozină g 0.77
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.626
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.366
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.93
Acizi graşi trans (total) g 0.673
Colesterol mg 68
Macronutrienți
Apă g 68.6
Aport caloric / Energic total kcal 179
Lipide / Grăsimi (total) g 10.9
Proteine g 20.1
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.121
Fier mg 2.74
Fosfor mg 207
Magneziu mg 24
Potasiu mg 339
Seleniu µg 28.7
Sodiu mg 78
Zinc mg 7.82
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 13
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.145
Vitamina B12 µg 2.6
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.267
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.63
Vitamina B6 mg 0.371
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”