Carne de vită, piept, vrăbioară fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.833
Acid glutamic g 4.804
Alanină g 1.758
Arginină g 1.967
Histidină g 1.078
Cistină g 0.293
Valină g 1.458
Prolină g 1.229
Serină g 1.191
Fenilalanină g 1.173
Glicină g 1.267
Hidroxiprolină g 0.142
Triptofan g 0.333
Treonină g 1.384
Izoleucină g 1.378
Leucină g 2.524
Lizină g 2.811
Metionină g 0.782
Tirozină g 1.098
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.763
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.292
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.905
Acizi graşi trans (total) g 0.4
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 61.65
Aport caloric / Energic total kcal 189
Carbohidraţi (total) g 1.07
Lipide / Grăsimi (total) g 7.96
Proteine g 28.19
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.095
Fier mg 2.04
Fosfor mg 233
Magneziu mg 25
Potasiu mg 374
Seleniu µg 34.8
Sodiu mg 62
Zinc mg 5.65
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 4
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.067
Vitamina B12 µg 2.79
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.129
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.423
Vitamina B6 mg 0.524
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”