Carne de vită, porţiune de la gât, fragedă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.582
Acid glutamic g 4.152
Alanină g 1.565
Arginină g 1.745
Histidină g 0.835
Cistină g 0.278
Valină g 1.4
Prolină g 1.095
Serină g 1.039
Fenilalanină g 1.123
Glicină g 1.231
Hidroxiprolină g 0.12
Triptofan g 0.28
Treonină g 1.197
Izoleucină g 1.337
Leucină g 2.29
Lizină g 2.431
Metionină g 0.735
Tirozină g 0.949
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.608
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.384
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.828
Colesterol mg 63
Macronutrienți
Apă g 66.27
Aport caloric / Energic total kcal 159
Lipide / Grăsimi (total) g 5.42
Proteine g 25.9
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.118
Fier mg 2.93
Fosfor mg 227
Magneziu mg 23
Potasiu mg 293
Seleniu µg 25.3
Sodiu mg 71
Zinc mg 7.83
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 98.6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.111
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.16
Vitamina B12 µg 3.39
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.635
Vitamina B6 mg 0.322
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”