Carne de vită, porţiune de la gât sus, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.605
Acid glutamic g 4.189
Alanină g 1.579
Arginină g 1.761
Histidină g 0.842
Cistină g 0.281
Valină g 1.413
Prolină g 1.105
Serină g 1.048
Fenilalanină g 1.133
Glicină g 1.242
Hidroxiprolină g 0.121
Triptofan g 0.282
Treonină g 1.208
Izoleucină g 1.349
Leucină g 2.31
Lizină g 2.452
Metionină g 0.741
Tirozină g 0.958
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.753
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.369
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.25
Colesterol mg 60
Macronutrienți
Apă g 62.72
Aport caloric / Energic total kcal 203
Lipide / Grăsimi (total) g 10.16
Proteine g 26.13
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.112
Fier mg 2.81
Fosfor mg 217
Magneziu mg 24
Potasiu mg 304
Seleniu µg 20
Sodiu mg 68
Zinc mg 8.92
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 99.5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.124
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.17
Vitamina B12 µg 3.57
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.821
Vitamina B6 mg 0.387
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”