Carne de vită, porţiune de la genunchi, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.649
Acid glutamic g 4.366
Alanină g 1.768
Arginină g 1.88
Histidină g 0.928
Cistină g 0.375
Betaină mg 12
Valină g 1.443
Prolină g 1.386
Serină g 1.146
Fenilalanină g 1.149
Glicină g 1.771
Hidroxiprolină g 0.306
Triptofan g 0.191
Treonină g 1.162
Izoleucină g 1.323
Leucină g 2.313
Lizină g 2.458
Metionină g 0.757
Tirozină g 0.927
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.239
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.301
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.901
Acizi graşi trans (total) g 0.168
Colesterol mg 80
Macronutrienți
Apă g 65.68
Aport caloric / Energic total kcal 168
Lipide / Grăsimi (total) g 4.84
Proteine g 29.08
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.112
Fier mg 2.77
Fosfor mg 239
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 365
Seleniu µg 42.1
Sodiu mg 54
Zinc mg 7.25
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 102.6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.066
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 4.18
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.198
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.873
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.797
Vitamina B6 mg 0.559
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”