Carne de vită, porţiune de spinare, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, la grătar

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 135
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.67
Acid glutamic g 4.48
Alanină g 1.699
Arginină g 1.866
Histidină g 1.027
Cistină g 0.279
Valină g 1.369
Prolină g 1.229
Serină g 1.128
Fenilalanină g 1.099
Glicină g 1.348
Hidroxiprolină g 0.187
Triptofan g 0.307
Treonină g 1.291
Izoleucină g 1.276
Leucină g 2.362
Lizină g 2.625
Metionină g 0.741
Tirozină g 1.021
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.354
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.476
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.817
Acizi graşi trans (total) g 0.698
Colesterol mg 86
Macronutrienți
Apă g 56.8
Aport caloric / Energic total kcal 239
Carbohidraţi (total) g 0.6
Lipide / Grăsimi (total) g 14.1
Proteine g 27.4
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.166
Fier mg 3.3
Fosfor mg 236
Magneziu mg 27
Potasiu mg 376
Seleniu µg 33.9
Sodiu mg 93
Zinc mg 10.42
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 7
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 24
Vitamina A, RAE µg 7
Vitamina D IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.078
Vitamina B12 µg 3.96
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.273
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.127
Vitamina B6 mg 0.417
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”