Carne de vită, porţiuni diverse tranşate (carne de lucru), grăsimi separabile, gătite

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.97
Acid glutamic g 1.599
Alanină g 0.647
Arginină g 0.689
Histidină g 0.34
Cistină g 0.137
Betaină mg 2.2
Valină g 0.528
Prolină g 0.508
Serină g 0.42
Fenilalanină g 0.421
Glicină g 0.648
Hidroxiprolină g 0.112
Triptofan g 0.07
Treonină g 0.425
Izoleucină g 0.485
Leucină g 0.847
Lizină g 0.9
Metionină g 0.277
Tirozină g 0.339
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 30.45
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.66
Acizi graşi saturaţi (total) g 28.5
Colesterol mg 95
Macronutrienți
Apă g 18.58
Aport caloric / Energic total kcal 680
Lipide / Grăsimi (total) g 70.33
Proteine g 10.65
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.04
Fier mg 1.08
Fosfor mg 64
Magneziu mg 6
Potasiu mg 99
Seleniu µg 8.3
Sodiu mg 23
Zinc mg 1.24
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 56.1
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina D IU 15
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.03
Vitamina B12 µg 0.9
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.046
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.528
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.221
Vitamina B6 mg 0.14
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”