Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 330
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.44
Acid glutamic g 4.022
Alanină g 1.629
Arginină g 1.732
Histidină g 0.855
Cistină g 0.346
Valină g 1.329
Prolină g 1.277
Serină g 1.055
Fenilalanină g 1.058
Glicină g 1.631
Hidroxiprolină g 0.281
Triptofan g 0.176
Treonină g 1.07
Izoleucină g 1.219
Leucină g 2.131
Lizină g 2.264
Metionină g 0.698
Tirozină g 0.854
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.405
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.305
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.007
Colesterol mg 78
Macronutrienți
Apă g 64.67
Aport caloric / Energic total kcal 188
Lipide / Grăsimi (total) g 8.21
Proteine g 26.79
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.064
Fier mg 2.18
Fosfor mg 166
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 217
Seleniu µg 27.4
Sodiu mg 35
Zinc mg 4.49
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 102
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina D IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.062
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.38
Vitamina B12 µg 1.49
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.143
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.682
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.528
Vitamina B6 mg 0.352
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”