Carne de vită, rasol, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.622
Acid glutamic g 4.322
Alanină g 1.75
Arginină g 1.862
Histidină g 0.919
Cistină g 0.372
Betaină mg 17.1
Valină g 1.428
Prolină g 1.373
Serină g 1.134
Fenilalanină g 1.137
Glicină g 1.753
Hidroxiprolină g 0.302
Triptofan g 0.189
Treonină g 1.15
Izoleucină g 1.31
Leucină g 2.29
Lizină g 2.433
Metionină g 0.75
Tirozină g 0.917
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.666
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.325
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.218
Acizi graşi trans (total) g 0.195
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 65.1
Aport caloric / Energic total kcal 174
Lipide / Grăsimi (total) g 5.71
Proteine g 28.79
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.097
Fier mg 2.67
Fosfor mg 236
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 365
Seleniu µg 42.8
Sodiu mg 55
Zinc mg 6.84
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 103.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.067
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 4.25
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.192
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.815
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.766
Vitamina B6 mg 0.577
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”