Carne de vită, rasol cu cheie (cu os), doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.987
Acid glutamic g 3.268
Alanină g 1.312
Arginină g 1.375
Histidină g 0.745
Cistină g 0.244
Valină g 1.058
Prolină g 0.96
Serină g 0.832
Fenilalanină g 0.849
Glicină g 1.187
Triptofan g 0.244
Treonină g 0.95
Izoleucină g 0.978
Leucină g 1.719
Lizină g 1.81
Metionină g 0.557
Tirozină g 0.731
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.76
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.15
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.28
Colesterol mg 39
Macronutrienți
Apă g 73.03
Aport caloric / Energic total kcal 128
Lipide / Grăsimi (total) g 3.85
Proteine g 21.75
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.071
Fier mg 2.32
Fosfor mg 204
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 387
Seleniu µg 17.7
Sodiu mg 63
Zinc mg 6.94
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina B12 µg 3.33
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.74
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.35
Vitamina B6 mg 0.47
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”