Carne de vită, tocată, 80 % carne macră / 20 % grăsime, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.545
Acid glutamic g 2.563
Alanină g 1.094
Arginină g 1.133
Histidină g 0.551
Cistină g 0.174
Betaină mg 7.3
Valină g 0.845
Prolină g 0.913
Serină g 0.696
Fenilalanină g 0.675
Glicină g 1.23
Hidroxiprolină g 0.329
Triptofan g 0.08
Treonină g 0.658
Izoleucină g 0.763
Leucină g 1.339
Lizină g 1.419
Metionină g 0.436
Tirozină g 0.523
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.757
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.52
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.673
Acizi graşi trans (total) g 1.232
Colesterol mg 71
Macronutrienți
Apă g 61.94
Aport caloric / Energic total kcal 254
Lipide / Grăsimi (total) g 20
Proteine g 17.17
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.061
Fier mg 1.94
Fluor µg 22.4
Fosfor mg 158
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 270
Seleniu µg 15
Sodiu mg 67
Zinc mg 4.18
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 56.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.043
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.41
Vitamina B12 µg 2.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.148
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.227
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.502
Vitamina B6 mg 0.323
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”