Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, carne de vită separată mecanic, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.312
Acid glutamic g 2.121
Alanină g 1.005
Arginină g 1.154
Histidină g 0.443
Cistină g 0.23
Valină g 0.915
Prolină g 0.922
Serină g 0.57
Fenilalanină g 0.644
Glicină g 1.238
Triptofan g 0.168
Treonină g 0.474
Izoleucină g 0.584
Leucină g 1.199
Lizină g 1.161
Metionină g 0.426
Tirozină g 0.381
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.44
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.76
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.78
Colesterol mg 209
Macronutrienți
Apă g 59.39
Aport caloric / Energic total kcal 276
Lipide / Grăsimi (total) g 23.52
Proteine g 14.97
Minerale
Calciu mg 485
Cupru mg 0.056
Fier mg 5.67
Fosfor mg 324
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 277
Seleniu µg 20.7
Sodiu mg 57
Zinc mg 3.58
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.072
Vitamina B12 µg 2.56
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.118
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.546
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.279
Vitamina B6 mg 0.29
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”