Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, creier, gătită, fiartă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 391
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.882
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.632
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.394
Acizi graşi trans (total) g 0.51
Colesterol mg 3100
Macronutrienți
Apă g 74.86
Aport caloric / Energic total kcal 151
Carbohidraţi (total) g 1.48
Lipide / Grăsimi (total) g 10.53
Proteine g 11.67
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.23
Fier mg 2.3
Fosfor mg 335
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.028
Potasiu mg 244
Seleniu µg 21.8
Sodiu mg 108
Zinc mg 1.09
Fitonutrienți
Beta caroten µg 70
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 490.9
Vitamina A, IU IU 117
Vitamina A, RAE µg 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.069
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.67
Vitamina B12 µg 10.1
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.217
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.62
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.21
Vitamina B6 mg 0.143
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina C mg 10.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”