Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, creier, gătită, prăjită în minim de ulei

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 351
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.126
Acid glutamic g 1.534
Alanină g 0.696
Arginină g 0.686
Histidină g 0.32
Cistină g 0.223
Valină g 0.617
Prolină g 0.521
Serină g 0.728
Fenilalanină g 0.635
Glicină g 0.593
Triptofan g 0.103
Treonină g 0.597
Izoleucină g 0.487
Leucină g 0.943
Lizină g 0.752
Metionină g 0.261
Tirozină g 0.446
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.98
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.31
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.74
Colesterol mg 1995
Macronutrienți
Apă g 70.75
Aport caloric / Energic total kcal 196
Lipide / Grăsimi (total) g 15.83
Proteine g 12.57
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.22
Fier mg 2.22
Fosfor mg 386
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.032
Potasiu mg 354
Seleniu µg 26
Sodiu mg 158
Zinc mg 1.35
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.13
Vitamina B12 µg 15.2
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.26
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.78
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.57
Vitamina B6 mg 0.39
Vitamina C mg 3.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”