Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, momiţe, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.169
Acid glutamic g 1.021
Alanină g 0.624
Arginină g 0.803
Histidină g 0.214
Cistină g 0.156
Valină g 0.528
Prolină g 0.624
Serină g 0.487
Fenilalanină g 0.349
Glicină g 0.743
Triptofan g 0.094
Treonină g 0.44
Izoleucină g 0.415
Leucină g 0.813
Lizină g 1.013
Metionină g 0.17
Tirozină g 0.532
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.05
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.8
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.01
Colesterol mg 223
Macronutrienți
Apă g 67.8
Aport caloric / Energic total kcal 236
Lipide / Grăsimi (total) g 20.35
Proteine g 12.18
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.048
Fier mg 2.1
Fosfor mg 393
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.12
Potasiu mg 360
Seleniu µg 18.1
Sodiu mg 96
Zinc mg 2.06
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.109
Vitamina B12 µg 2.13
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.345
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.452
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 3.026
Vitamina B6 mg 0.16
Vitamina C mg 34
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”