Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, splină, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.291
Acid glutamic g 1.672
Alanină g 1.417
Arginină g 1.06
Histidină g 0.656
Cistină g 0.53
Valină g 1.101
Prolină g 1.107
Serină g 0.632
Fenilalanină g 0.735
Glicină g 1.107
Triptofan g 0.19
Treonină g 0.72
Izoleucină g 0.706
Leucină g 1.616
Lizină g 1.323
Metionină g 0.337
Tirozină g 0.521
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.78
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.22
Acizi graşi saturaţi (total) g 1
Colesterol mg 263
Macronutrienți
Apă g 77.2
Aport caloric / Energic total kcal 105
Lipide / Grăsimi (total) g 3
Proteine g 18.3
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.168
Fier mg 44.55
Fosfor mg 296
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.073
Potasiu mg 429
Seleniu µg 62.2
Sodiu mg 85
Zinc mg 2.11
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.05
Vitamina B12 µg 5.68
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.37
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.4
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.081
Vitamina B6 mg 0.07
Vitamina C mg 45.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”