Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grillul de) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.591
Acid glutamic g 4.166
Alanină g 1.571
Arginină g 1.751
Histidină g 0.838
Cistină g 0.279
Valină g 1.405
Prolină g 1.099
Serină g 1.043
Fenilalanină g 1.127
Glicină g 1.236
Hidroxiprolină g 0.12
Triptofan g 0.28
Treonină g 1.201
Izoleucină g 1.342
Leucină g 2.298
Lizină g 2.439
Metionină g 0.737
Tirozină g 0.952
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.114
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.344
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.087
Colesterol mg 55
Macronutrienți
Apă g 63
Aport caloric / Energic total kcal 189
Lipide / Grăsimi (total) g 8.69
Proteine g 25.99
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.143
Fier mg 3.66
Fosfor mg 215
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.016
Potasiu mg 327
Seleniu µg 10
Sodiu mg 71
Zinc mg 5.11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 99
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.14
Vitamina B12 µg 2.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.63
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.33
Vitamina B6 mg 0.39
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”