Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.414
Acid glutamic g 5.729
Alanină g 2.093
Arginină g 2.375
Histidină g 1.336
Cistină g 0.356
Betaină mg 12.5
Valină g 1.722
Prolină g 1.499
Serină g 1.44
Fenilalanină g 1.395
Glicină g 1.514
Hidroxiprolină g 0.149
Triptofan g 0.386
Treonină g 1.647
Izoleucină g 1.633
Leucină g 3.043
Lizină g 3.414
Metionină g 0.935
Tirozină g 1.321
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.94
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.415
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.685
Acizi graşi trans (total) g 0.385
Colesterol mg 86
Macronutrienți
Apă g 63.25
Aport caloric / Energic total kcal 189
Lipide / Grăsimi (total) g 6.74
Proteine g 29.99
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.104
Fier mg 3.25
Fosfor mg 277
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 375
Seleniu µg 27.1
Sodiu mg 58
Zinc mg 3.95
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 77.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.076
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B12 µg 4.52
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.43
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.187
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.495
Vitamina B6 mg 0.719
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”