Carne maturată de porc, bacon, negătită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.181
Acid glutamic g 1.928
Alanină g 0.723
Arginină g 0.813
Histidină g 0.513
Cistină g 0.142
Betaină mg 3.7
Valină g 0.638
Prolină g 0.51
Serină g 0.527
Fenilalanină g 0.524
Glicină g 0.57
Hidroxiprolină g 0.044
Triptofan g 0.15
Treonină g 0.555
Izoleucină g 0.598
Leucină g 1.039
Lizină g 1.123
Metionină g 0.346
Tirozină g 0.5
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 17.439
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 6.454
Acizi graşi saturaţi (total) g 13.296
Acizi graşi trans (total) g 0.133
Colesterol mg 66
Macronutrienți
Apă g 44.24
Aport caloric / Energic total kcal 417
Carbohidraţi (total) g 1.28
Glucide/Zaharuri (total) g 1
Zaharoză (inclusă în glucide) g 1
Lipide / Grăsimi (total) g 39.69
Proteine g 12.62
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.042
Fier mg 0.41
Fosfor mg 144
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 198
Seleniu µg 20.1
Sodiu mg 662
Zinc mg 1.18
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 47.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Retinol µg 11
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina A, IU IU 37
Vitamina A, RAE µg 11
Vitamina D IU 16
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.276
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.43
Vitamina B12 µg 0.5
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.081
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.022
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.555
Vitamina B6 mg 0.266

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”