Carne maturată de porc, bacon pentru micul dejun, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.969
Acid glutamic g 1.611
Alanină g 0.657
Arginină g 0.717
Histidină g 0.338
Cistină g 0.12
Valină g 0.565
Prolină g 0.623
Serină g 0.441
Fenilalanină g 0.453
Glicină g 0.839
Triptofan g 0.113
Treonină g 0.451
Izoleucină g 0.477
Leucină g 0.817
Lizină g 0.871
Metionină g 0.259
Tirozină g 0.342
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 16.79
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 5.55
Acizi graşi saturaţi (total) g 12.91
Colesterol mg 69
Macronutrienți
Apă g 47.41
Aport caloric / Energic total kcal 388
Carbohidraţi (total) g 0.7
Lipide / Grăsimi (total) g 37.16
Proteine g 11.74
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.063
Fier mg 0.94
Fosfor mg 137
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.03
Potasiu mg 204
Seleniu µg 25
Sodiu mg 987
Zinc mg 1.66
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.475
Vitamina B12 µg 0.99
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.65
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.476
Vitamina B6 mg 0.21
Vitamina C mg 27.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”