Carne maturată de porc, ceafă porţionată carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 376
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.636
Acid glutamic g 2.817
Alanină g 1.02
Arginină g 1.122
Histidină g 0.619
Cistină g 0.26
Valină g 0.749
Prolină g 0.738
Serină g 0.708
Fenilalanină g 0.746
Glicină g 0.898
Triptofan g 0.207
Treonină g 0.768
Izoleucină g 0.757
Leucină g 1.371
Lizină g 1.465
Metionină g 0.456
Tirozină g 0.567
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 11.03
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.51
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.38
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Apă g 56.18
Aport caloric / Energic total kcal 287
Carbohidraţi (total) g 0.37
Lipide / Grăsimi (total) g 23.48
Proteine g 17.28
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.076
Fier mg 0.89
Fosfor mg 156
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.023
Potasiu mg 194
Seleniu µg 28.6
Sodiu mg 973
Zinc mg 2.45
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.46
Vitamina B12 µg 1.05
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.285
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.377
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.77
Vitamina B6 mg 0.21
Vitamina C mg 3.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”