Carne maturată de porc, ciolan cu jambon, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.883
Acid glutamic g 3.083
Alanină g 1.276
Arginină g 1.38
Histidină g 0.941
Cistină g 0.243
Betaină mg 5.5
Valină g 1.09
Prolină g 0.934
Serină g 0.844
Fenilalanină g 0.861
Glicină g 1.153
Hidroxiprolină g 0.154
Triptofan g 0.201
Treonină g 0.961
Izoleucină g 0.971
Leucină g 1.723
Lizină g 1.813
Metionină g 0.513
Tirozină g 0.696
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.269
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.366
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.18
Acizi graşi trans (total) g 0.074
Colesterol mg 61
Macronutrienți
Apă g 65.23
Aport caloric / Energic total kcal 177
Carbohidraţi (total) g 0.41
Glucide/Zaharuri (total) g 0.06
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.06
Lipide / Grăsimi (total) g 9.85
Proteine g 21.61
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.347
Fier mg 0.92
Fosfor mg 243
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 339
Seleniu µg 20.5
Sodiu mg 816
Zinc mg 2.18
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 82.5
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.444
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.31
Vitamina B12 µg 0.54
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.218
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.382
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.62
Vitamina B6 mg 0.429
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”