Carne maturată de porc, ciolan cu jambon, doar carne slabă separabilă, neîncălzită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.075
Acid glutamic g 3.405
Alanină g 1.401
Arginină g 1.522
Histidină g 1.036
Cistină g 0.267
Betaină mg 6
Valină g 1.204
Prolină g 1.021
Serină g 0.931
Fenilalanină g 0.952
Glicină g 1.242
Hidroxiprolină g 0.154
Triptofan g 0.223
Treonină g 1.064
Izoleucină g 1.074
Leucină g 1.906
Lizină g 2.01
Metionină g 0.569
Tirozină g 0.772
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.24
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.512
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.981
Acizi graşi trans (total) g 0.022
Colesterol mg 61
Macronutrienți
Apă g 69.79
Aport caloric / Energic total kcal 125
Carbohidraţi (total) g 0.18
Lipide / Grăsimi (total) g 3.19
Proteine g 23.79
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.386
Fier mg 0.99
Fosfor mg 258
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 364
Seleniu µg 21.2
Sodiu mg 846
Zinc mg 2.34
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 90.5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.476
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 0.58
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.249
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.97
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.662
Vitamina B6 mg 0.467
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”