Carne maturată de porc, jambon ambalat în mediu umed, felie, doar carne slabă separabilă, neîncălzită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.263
Acid glutamic g 2.072
Alanină g 0.852
Arginină g 0.926
Histidină g 0.63
Cistină g 0.163
Betaină mg 3.1
Valină g 0.732
Prolină g 0.621
Serină g 0.567
Fenilalanină g 0.579
Glicină g 0.756
Hidroxiprolină g 0.094
Triptofan g 0.136
Treonină g 0.648
Izoleucină g 0.653
Leucină g 1.16
Lizină g 1.223
Metionină g 0.346
Tirozină g 0.47
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.73
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.538
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.266
Acizi graşi trans (total) g 0.03
Colesterol mg 49
Macronutrienți
Apă g 75.54
Aport caloric / Energic total kcal 103
Carbohidraţi (total) g 2.82
Glucide/Zaharuri (total) g 0.91
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.91
Lipide / Grăsimi (total) g 3.78
Proteine g 14.47
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.137
Fier mg 1.5
Fosfor mg 222
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 209
Seleniu µg 13
Sodiu mg 1160
Zinc mg 1.66
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 72.8
Retinol µg 9
Vitamina A, IU IU 31
Vitamina A, RAE µg 9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.423
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.11
Vitamina B12 µg 0.48
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.178
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.38
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.387
Vitamina B6 mg 0.362
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”