Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzite

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.989
Acid glutamic g 3.259
Alanină g 1.346
Arginină g 1.458
Histidină g 0.994
Cistină g 0.256
Betaină mg 1.7
Valină g 1.153
Prolină g 0.984
Serină g 0.892
Fenilalanină g 0.911
Glicină g 1.208
Hidroxiprolină g 0.158
Triptofan g 0.213
Treonină g 1.017
Izoleucină g 1.027
Leucină g 1.823
Lizină g 1.919
Metionină g 0.543
Tirozină g 0.737
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.965
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.967
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.236
Acizi graşi trans (total) g 0.049
Colesterol mg 63
Macronutrienți
Apă g 67.16
Aport caloric / Energic total kcal 159
Carbohidraţi (total) g 0.17
Glucide/Zaharuri (total) g 0.04
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.04
Lipide / Grăsimi (total) g 7.4
Proteine g 22.82
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.097
Fier mg 1.05
Fosfor mg 248
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 289
Seleniu µg 43.7
Sodiu mg 839
Zinc mg 2.2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 116.7
Retinol µg 12
Vitamina A, IU IU 39
Vitamina A, RAE µg 12
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.239
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.25
Vitamina B12 µg 0.57
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.227
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.407
Vitamina B6 mg 0.337
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”