Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie, cu os, doar carne slabă separabilă, încălzită, friptă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.421
Acid glutamic g 3.971
Alanină g 1.634
Arginină g 1.776
Histidină g 1.209
Cistină g 0.312
Betaină mg 1.8
Valină g 1.404
Prolină g 1.191
Serină g 1.086
Fenilalanină g 1.11
Glicină g 1.449
Hidroxiprolină g 0.18
Triptofan g 0.26
Treonină g 1.241
Izoleucină g 1.253
Leucină g 2.223
Lizină g 2.344
Metionină g 0.664
Tirozină g 0.9
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.351
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.577
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.11
Acizi graşi trans (total) g 0.019
Colesterol mg 80
Macronutrienți
Apă g 65.87
Aport caloric / Energic total kcal 150
Lipide / Grăsimi (total) g 4.38
Proteine g 27.75
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.096
Fier mg 1.2
Fosfor mg 291
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 358
Seleniu µg 51
Sodiu mg 835
Zinc mg 3.03
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 138.9
Retinol µg 13
Vitamina A, IU IU 45
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.308
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.23
Vitamina B12 µg 0.6
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.261
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.01
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.469
Vitamina B6 mg 0.392
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 5.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”