Carne maturată de porc, jambon întreg, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.627
Acid glutamic g 2.801
Alanină g 1.014
Arginină g 1.25
Histidină g 0.63
Cistină g 0.27
Valină g 0.807
Prolină g 0.733
Serină g 0.703
Fenilalanină g 0.791
Glicină g 0.893
Triptofan g 0.21
Treonină g 0.806
Izoleucină g 0.787
Leucină g 1.455
Lizină g 1.565
Metionină g 0.473
Tirozină g 0.584
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.7
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.64
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.62
Colesterol mg 56
Macronutrienți
Apă g 59.71
Aport caloric / Energic total kcal 246
Carbohidraţi (total) g 0.06
Lipide / Grăsimi (total) g 18.52
Proteine g 18.49
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.071
Fier mg 0.71
Fosfor mg 201
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.028
Potasiu mg 310
Seleniu µg 15.3
Sodiu mg 1284
Zinc mg 1.76
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.777
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.27
Vitamina B12 µg 0.74
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.189
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.463
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.467
Vitamina B6 mg 0.41
Vitamina C mg 34.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”