Carne maturată de porc şuncă, grăsimi separabile, dezosată, neîncălzită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.638
Acid glutamic g 0.997
Alanină g 0.464
Arginină g 0.455
Histidină g 0.328
Cistină g 0.086
Betaină mg 1.9
Valină g 0.357
Prolină g 0.369
Serină g 0.28
Fenilalanină g 0.277
Glicină g 0.575
Hidroxiprolină g 0.156
Triptofan g 0.054
Treonină g 0.292
Izoleucină g 0.303
Leucină g 0.54
Lizină g 0.535
Metionină g 0.151
Tirozină g 0.203
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 23.902
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 6.901
Acizi graşi saturaţi (total) g 17.433
Acizi graşi trans (total) g 0.412
Colesterol mg 61
Macronutrienți
Apă g 35.65
Aport caloric / Energic total kcal 515
Carbohidraţi (total) g 1.87
Glucide/Zaharuri (total) g 0.44
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.44
Lipide / Grăsimi (total) g 53
Proteine g 7.5
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.097
Fier mg 0.5
Fosfor mg 143
Magneziu mg 11
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 174
Seleniu µg 15.8
Sodiu mg 616
Zinc mg 1.14
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 30.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.2
Retinol µg 13
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.2
Vitamina A, IU IU 44
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina D IU 48
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.233
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.76
Vitamina B12 µg 0.31
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.021
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.57
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.345
Vitamina B6 mg 0.187

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”