Carne presată de porc, de pui, la conservă, cu cantitate redusă de sodiu, cu acid ascorbic, cu 25% mai puţin sodiu

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 6
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.34
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.666
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.873
Colesterol mg 76
Macronutrienți
Apă g 55.5
Aport caloric / Energic total kcal 293
Carbohidraţi (total) g 3.4
Lipide / Grăsimi (total) g 25.1
Proteine g 12.5
Minerale
Cupru mg 0.046
Fier mg 0.64
Fosfor mg 109
Magneziu mg 14
Potasiu mg 564
Seleniu µg 25
Sodiu mg 1036
Zinc mg 2.12
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 61.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.6
Vitamina D IU 23
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.264
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 0.61
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.179
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.175
Vitamina B6 mg 0.283
Vitamina C mg 43
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”