Carne presată de vită, baton

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.223
Acid glutamic g 1.987
Alanină g 0.989
Arginină g 0.996
Histidină g 0.377
Cistină g 0.149
Betaină mg 5.7
Valină g 0.623
Prolină g 0.943
Serină g 0.575
Fenilalanină g 0.508
Glicină g 1.361
Triptofan g 0.103
Treonină g 0.561
Izoleucină g 0.54
Leucină g 0.993
Lizină g 1.104
Metionină g 0.317
Tirozină g 0.386
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.288
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.863
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.214
Colesterol mg 64
Macronutrienți
Apă g 52.5
Aport caloric / Energic total kcal 308
Carbohidraţi (total) g 2.9
Lipide / Grăsimi (total) g 26.2
Proteine g 14.4
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.12
Fier mg 2.32
Fosfor mg 119
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.045
Potasiu mg 208
Seleniu µg 22.3
Sodiu mg 1125
Zinc mg 2.53
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 46.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina D IU 17
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B12 µg 3.89
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.66
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.52
Vitamina B6 mg 0.19
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”