Cartofi, copt, cu coajă, fără sare

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 coajă 58
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 0.5
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.002
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.043
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.026
Macronutrienți
Apă g 47.31
Aport caloric / Energic total kcal 198
Carbohidraţi (total) g 46.06
Fibre (total) g 7.9
Glucide/Zaharuri (total) g 1.4
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 4.29
Minerale
Calciu mg 34
Cupru mg 0.817
Fier mg 7.04
Fosfor mg 101
Magneziu mg 43
Mangan mg 0.616
Potasiu mg 573
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 21
Zinc mg 0.49
Fitonutrienți
Beta caroten µg 6
Luteină + zeaxantină µg 30
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 31
Vitamina A, IU IU 10
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.122
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.04
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.106
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.065
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.857
Vitamina B6 mg 0.614
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.7
Vitamina C mg 13.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 22

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”