Cartofi, fierţi în coajă apoi lăsaţi cu coajă, fără sare

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 coajă 34
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.002
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.043
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.026
Macronutrienți
Apă g 77.8
Aport caloric / Energic total kcal 78
Carbohidraţi (total) g 17.21
Fibre (total) g 3.3
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 2.86
Minerale
Calciu mg 45
Cupru mg 0.878
Fier mg 6.07
Fosfor mg 54
Magneziu mg 30
Mangan mg 1.338
Potasiu mg 407
Seleniu µg 0.3
Sodiu mg 14
Zinc mg 0.44
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.032
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.036
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.222
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.361
Vitamina B6 mg 0.239
Vitamina C mg 5.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”