Caşcaval gjetost

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.709
Acid glutamic g 1.987
Alanină g 0.325
Arginină g 0.33
Histidină g 0.293
Cistină g 0.057
Valină g 0.765
Prolină g 1.18
Serină g 0.47
Fenilalanină g 0.54
Glicină g 0.189
Triptofan g 0.135
Treonină g 0.393
Izoleucină g 0.519
Leucină g 0.992
Lizină g 0.814
Metionină g 0.318
Tirozină g 0.541
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.879
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.938
Acizi graşi saturaţi (total) g 19.16
Colesterol mg 94
Macronutrienți
Apă g 13.44
Aport caloric / Energic total kcal 466
Carbohidraţi (total) g 42.65
Lipide / Grăsimi (total) g 29.51
Proteine g 9.65
Minerale
Calciu mg 400
Cupru mg 0.08
Fier mg 0.52
Fosfor mg 444
Magneziu mg 70
Mangan mg 0.04
Potasiu mg 1409
Seleniu µg 14.5
Sodiu mg 600
Zinc mg 1.14
Vitamine
Retinol µg 334
Vitamina A, IU IU 1113
Vitamina A, RAE µg 334
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.315
Vitamina B12 µg 2.42
Vitamina B2 - Riboflavină mg 1.382
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.813
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 3.351
Vitamina B6 mg 0.271
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”