Cereale, CREAM OF WHEAT, timp de preparare 2 1/ 2 minute, uscat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
3 lingură (o porţie) 33
1 lingură 13,8
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.54
Acid glutamic g 4.134
Alanină g 0.375
Arginină g 0.485
Histidină g 0.26
Cistină g 0.153
Valină g 0.512
Prolină g 1.892
Serină g 0.65
Fenilalanină g 0.565
Glicină g 0.465
Triptofan g 0.077
Treonină g 0.24
Izoleucină g 0.407
Leucină g 0.83
Lizină g 0.271
Metionină g 0.187
Tirozină g 0.178
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.175
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.63
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.253
Acizi graşi trans (total) g 0.006
Macronutrienți
Apă g 11.56
Aport caloric / Energic total kcal 355
Carbohidraţi (total) g 71.79
Fibre (total) g 4.4
Glucide/Zaharuri (total) g 0.47
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.39
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.07
Lipide / Grăsimi (total) g 1.41
Proteine g 11.61
Minerale
Calciu mg 882
Cupru mg 0.206
Fier mg 32.02
Fosfor mg 398
Magneziu mg 46
Mangan mg 1.367
Potasiu mg 160
Sodiu mg 328
Zinc mg 1.35
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.76
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.37
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.417
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.475
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.62
Vitamina B6 mg 0.09

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”