Cereale de orez, uscate, CREAM

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.576
Acid glutamic g 1.004
Alanină g 0.259
Arginină g 0.513
Histidină g 0.189
Cistină g 0.107
Valină g 0.407
Prolină g 0.263
Serină g 0.284
Fenilalanină g 0.267
Glicină g 0.362
Triptofan g 0.092
Treonină g 0.314
Izoleucină g 0.332
Leucină g 0.52
Lizină g 0.265
Metionină g 0.187
Tirozină g 0.351
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.156
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.134
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.136
Macronutrienți
Apă g 10.5
Aport caloric / Energic total kcal 370
Carbohidraţi (total) g 82.4
Fibre (total) g 0.7
Glucide/Zaharuri (total) g 0.3
Lipide / Grăsimi (total) g 0.5
Proteine g 6.3
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.244
Fier mg 28.44
Fosfor mg 124
Magneziu mg 23
Mangan mg 1.033
Potasiu mg 143
Seleniu µg 19
Sodiu mg 6
Zinc mg 1.12
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 5.9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.51
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.11
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.46
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.55
Vitamina B6 mg 0.195
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 29

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”