Cereale gata pentru consum, fulgi de ovăz cu scorţişoară, de la Quaker

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.6
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.553
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.881
Macronutrienți
Apă g 2.75
Aport caloric / Energic total kcal 379
Carbohidraţi (total) g 78.07
Fibre (total) g 8.7
Glucide/Zaharuri (total) g 16.6
Lipide / Grăsimi (total) g 4.89
Proteine g 11.22
Minerale
Calciu mg 212
Cupru mg 0.459
Fier mg 29.52
Fosfor mg 369
Magneziu mg 116
Mangan mg 3.074
Potasiu mg 364
Seleniu µg 6.3
Sodiu mg 341
Zinc mg 7.51
Fitonutrienți
Beta caroten µg 1
Luteină + zeaxantină µg 136
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 31.6
Retinol µg 301
Vitamina A, IU IU 1002
Vitamina A, RAE µg 301
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.751
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 3.09
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.852
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 10.017
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.894
Vitamina B6 mg 1.002
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina C mg 12
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1221

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”