Cereale gata pentru consum, fulgi de porumb, cu conţinut scăzut de sodiu

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.075
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.129
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.041
Macronutrienți
Apă g 3
Aport caloric / Energic total kcal 399
Carbohidraţi (total) g 88.8
Fibre (total) g 1.1
Glucide/Zaharuri (total) g 6.11
Lipide / Grăsimi (total) g 0.3
Proteine g 7.7
Minerale
Calciu mg 43
Cupru mg 0.088
Fier mg 2.22
Fluor µg 17
Fosfor mg 49
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.082
Potasiu mg 73
Seleniu µg 5.1
Sodiu mg 10
Zinc mg 0.27
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 61
Beta caroten µg 93
Luteină + zeaxantină µg 1300
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 3
Vitamina D (D2 + D3) µg 3.6
Vitamina A, IU IU 205
Vitamina A, RAE µg 10
Vitamina D IU 143
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.01
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.42
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.123
Vitamina B6 mg 0.063
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 32

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”