Cereale gata pentru consum, ovăz, porumb şi grâu, preîndulcite cu sirop de arţar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.303
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.082
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.4
Macronutrienți
Apă g 2.5
Aport caloric / Energic total kcal 430
Carbohidraţi (total) g 79.9
Fibre (total) g 1.8
Glucide/Zaharuri (total) g 40
Lipide / Grăsimi (total) g 9.8
Proteine g 6
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.118
Fier mg 6
Fosfor mg 113
Magneziu mg 39
Mangan mg 1.278
Potasiu mg 133
Seleniu µg 5.4
Sodiu mg 383
Zinc mg 1.36
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 16
Beta caroten µg 24
Fitosteroli mg 8
Luteină + zeaxantină µg 381
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 10
Vitamina D (D2 + D3) µg 3.3
Retinol µg 735
Vitamina A, IU IU 2500
Vitamina A, RAE µg 737
Vitamina D IU 133
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.25
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.75
Vitamina B2 - Riboflavină mg 1.42
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 16.67
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.07
Vitamina B6 mg 1.67
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 553

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”