Cereale gata pentru consum, TRIX, GENERAL MILLS, cu 25% mai puţin zahăr,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.7
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.5
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.7
Acizi graşi trans (total) g 0.1
Macronutrienți
Apă g 2
Aport caloric / Energic total kcal 376
Carbohidraţi (total) g 83.9
Fibre (total) g 7.7
Glucide/Zaharuri (total) g 23.9
Lipide / Grăsimi (total) g 5.5
Proteine g 5.2
Minerale
Calciu mg 381
Cupru mg 0.106
Fier mg 17.1
Fosfor mg 191
Magneziu mg 38
Potasiu mg 181
Seleniu µg 8.9
Sodiu mg 512
Zinc mg 14.3
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 35
Beta caroten µg 53
Luteină + zeaxantină µg 867
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 9.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 2.9
Retinol µg 393
Vitamina A, IU IU 1429
Vitamina A, RAE µg 399
Vitamina D IU 114
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.4
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.39
Vitamina B12 µg 4.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 1.6
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 19
Vitamina B6 mg 1.905
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1
Vitamina C mg 17.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 634

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”