Cereale, ovaz, instant, fortificate, cu stafide şi mirodenii, preparate cu apă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 15
1 pachet, preparate 158
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.283
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.299
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.15
Acizi graşi trans (total) g 0.008
Macronutrienți
Apă g 78.44
Aport caloric / Energic total kcal 88
Carbohidraţi (total) g 17.91
Fibre (total) g 1.3
Glucide/Zaharuri (total) g 8.71
Lipide / Grăsimi (total) g 0.95
Proteine g 1.98
Minerale
Calciu mg 56
Cupru mg 0.074
Fier mg 2.21
Fosfor mg 64
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.466
Potasiu mg 85
Seleniu µg 1.6
Sodiu mg 111
Zinc mg 0.42
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 24
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 6
Retinol µg 138
Vitamina A, IU IU 460
Vitamina A, RAE µg 138
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.179
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.09
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.152
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.343
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.188
Vitamina B6 mg 0.253
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.5
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 82

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”