Tapioca, uscată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.011
Acid glutamic g 0.029
Alanină g 0.005
Arginină g 0.019
Histidină g 0.003
Cistină g 0.004
Valină g 0.005
Prolină g 0.005
Serină g 0.005
Fenilalanină g 0.004
Glicină g 0.004
Triptofan g 0.003
Treonină g 0.004
Izoleucină g 0.004
Leucină g 0.006
Lizină g 0.006
Metionină g 0.002
Tirozină g 0.002
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.005
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.003
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.005
Macronutrienți
Apă g 10.99
Aport caloric / Energic total kcal 358
Carbohidraţi (total) g 88.69
Fibre (total) g 0.9
Glucide/Zaharuri (total) g 3.35
Lipide / Grăsimi (total) g 0.02
Proteine g 0.19
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.02
Fier mg 1.58
Fosfor mg 7
Magneziu mg 1
Mangan mg 0.11
Potasiu mg 11
Seleniu µg 0.8
Sodiu mg 1
Zinc mg 0.12
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 1.2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.004
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.135
Vitamina B6 mg 0.008
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”